Posted on

Första prototypen, kattungar och midsommarafton

I torsdags fick jag en glad överraskning i brevlådan. Nämligen mina alldeles egna tygetiketter med min logga på. Så jag satte mig direkt och sydde en första prototyp på vetekudde. De kommer att finnas till försäljning i Emmas Pinaler i sommar och ev även via nätet.

vetekudde-version-1-byrockem

Provade den på kvällen och den funkade utmärkt för att värma stel nacke!

Vi fick även en mindre chock i torsdags. När vi skulle hämta Anton på dagis tyckte vi att vi hörde ett pipande nedanför trappen. Vi letade lite men hittade inget och bestämde att vi skulle fortsätta leta om det fortfarande pep när vi kom tillbaka.

Och mycket riktigt, det gjorde det. Efter en hel del sökande hittade vi tillslut tre små lurvbollar under stora blad. Vår katt Lita har tydligen fått ungar för ett tag sen. Måste vara därför hon gått från att vara en liten bitch som inte velat komma i närheten av oss till att nu vara den gosigaste katten ever.

kattungar-i-rabatten kattunge-1-lita

Tyvärr så verkar en vara skadad på något sätt och ”sned”. Så den får veterinären ta bort på måndag. Men denna lilla sötbit och dess syskon kommer vi försöka hitta nya hem till. Hur gärna jag än vill ha kvar denna. Hur söt kan man bli?

Kissarna fick ett nytt hem med massa mysiga filtar och annat i flygeln. Lita gosade nästan ihjäl sig av lycka.

Igår var det ju då midsommarafton och vi var på fest i Bro. Det regnade hela dagen, kallt tyckte jag, fullkomligt fantastiskt tyckte Anton. Det gick åt ganska många omgångar kläder. Men vad gör det? Han hade så fantastiskt roligt.

 

midsommar-anton

Och jag, jag är glad att jag orkade vara med. Förra året hade jag precis gått in i väggen (det var dagen innan eller nåt sånt som allt bröt samman) och om jag får säga det själv, vilket jag ju får… fuck Jante… så var jag snygg galet snygg i min nya klänning från Voodoo Vixen och rosa Converse.

jag-voodoo-vixen-midsommar voodoo-vixen-dress-midsommar

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentera

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *