Posted on

Nytt badrum

Men oj, såhär kan vi ju inte ha det. En hel vecka sen jag bloggade sist. Senaste veckan har mest gått åt till att ligga på soffan och vara död och att fixa med kontoret. Det är snart klart att möbleras och kommer bli så jäkla bra.

Nu är det ju inte därför jag skriver. Utan tänkte att jag äntligen skulle få arslet ur och visa upp renoveringen av badrummet. Eller kanske snarare byggandet av badrum. För det som fanns där innan var ju faktiskt bara en guldig toalett och en hall.

badrum-före

Och ja, jag vet att du antagligen tänker att tapeterna är helt fantastiska. Men nu råkar det vara så att det tycker inte vi. Och det är vi som ska bo här!

Så, det gamla revs ut.

badrum-under

Och badrummet byggdes ut i hallen för att få plats med dusch. Lite sämre med förvaring, men att få en dusch som vi kan stå upp och duscha i (på övervåningen är det snedtak) gjorde det värt besväret.

In i skåpet byggdes från duschsidan en nisch att ställa schampo och annat i. Otroligt praktiskt!

badrum-efter-3

Glasdörrar måttbeställdes från Macro och takduschen från Mora är bland de bästa köpen jag gjort i mitt liv.

För att ta tillvara på lite av förvaringen i den tidigare garderoben så byggde vi in ett skåp över toaletten. Väldigt skönt att ha för handdukar, toapapper och städprylar.

badrum-efter-2

Från början hade vi tänkt marrakechkakel, men insåg att vi inte kommer stå ut med underhållet. Och detta blev nog ännu mer vår stil egentligen. Golvvärme och handdukstork som kan gå både på vårt vanliga värmesystem på vintern och el på sommaren. Gillar verkligen att handdukstorken från Nordhem fungerar även som hängare. Samt fuktstyrd fläkt. Toaletten från Ido.

badrum-efter-5

Kommoden är från Aspen och kranen även den från Mora.

badrum-efter-4

Jag fullkomligt älskar vår tvål. Och bäst är att den kommer från Lager 157, så den är billig! Sämst är att Lager 157 inte finns på Gotland. Samma sak gäller Tiger där jag köpt nagelborsten.

badrum-efter-1

Krokar och även toalettpappershållaren kommer från Beslagsboden.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *