Köpvillkor

Nedan hittar du RockEms köpvillkor. Läs igenom dem innan du handlar.

KÖP

Alla beställningar som genomförs på rockem.se är bindande. Om du vill beställa, och är under 18 år, krävs målsmans tillstånd.

PRISER

Alla våra priser är i svenska kronor och inkluderar moms på 25 %. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

BETALNING

Vi erbjuder för närvarande enbart köp via PayPal. Det gör att du antingen kan betala med kort eller via ditt PayPal-konto.

RETUR – ÅNGERRÄTT – BYTE – REKLAMATION

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit paketet. Det betyder att du har 14 dagar på dig fr.o.m. att du mottagit varan att välja att byta varan till en annan vara eller välja att få pengarna tillbaka på varan. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi skickat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara inslagna och packade i emballage motsvarande originalemballaget. Skicka ej tillbaka genom att sätta en adresslapp direkt på originalemballaget. Den blir då förstörd och vi kommer då ej att kunna återbetala fullt belopp för varan.

FRAKT

Fraktkostnaden är 49 kr oavsett hur mycket du beställer. We deliver worldwide.

LEVERANSTID

Vi skickar normalt ditt paket inom 1-3 arbetsdagar. Om paketet dröjer mer än 14 dagar är det ditt ansvar att se efter vad som har hänt med din försändelse. Vi anlitar oss av Schenker och Posten. Beställningen levereras som brev eller paket beroende på vikt och storlek. Du hämtar ut ditt paket på närmaste utlämningsställe. Levereras beställningen som brev skickas varorna direkt hem till den mottagaradress du angivit. Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt adress när beställningen görs.

TRANSPORT

Transport – Om varan är skadad vid leverans redan vid utlämningsstället, gör en anmälan på plats. Upptäcks skadan först när du öppnar försändelsen gör en anmälan till RockEm via info@rockem.se

LAGAR OCH REGLER

Självklart följer vi konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen PUL och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •