Posted on

Det ordnar sig – ett år senare

Idag är det ett år sedan jag, fylld av både ångest och lättnad, klev in genom dörrarna på Svenska Spel. Denna gången skulle vara den sista som anställd. Jag kom dit för att säga upp mig.

Efter nästan ett år som sjukskriven hade jag fattat beslutet att istället för att försöka gå tillbaka till något som inte passade mig, skulle jag istället våga satsa på mina drömmar och våga tro mig själv. Jag hade ingen tydlig bild av vad det egentligen var jag tänkte göra med RockEm, men min ständige påhejare Johne tjatade sitt mantra.

”Jag har sett dig i action, och jag vet att du klarar vad som helst. Du måste bara komma ihåg det själv.”

Ibland är det skönt att ha jobbat ihop, det gav liksom lite mer tyngd till de där orden. På vägen ut lämnade jag glatt in mitt passerkort till Matilda (tror jag) i repan. Ångesten var borta.

Exakt vad jag skulle göra blev helt plötsligt inte det viktigaste att komma på. Och jag hade ju faktiskt mina tre månades uppsägningstid att bestämma mig.

Vägen har definitivt inte varit rak, det är den fortfarande inte och kommer nog aldrig vara. Jag gillar kringelvägar. Jag vill otroligt många saker och tar några i taget. Jag vet att jag kommer misslyckas med vissa och några kommer bli succéer. Huvudsaken är att jag vågar och att jag mår bra.

Företaget har varit aktivt sen november. Idén med I Heat You kickades igång i januari och jag tror att jag blev sugen på att hjälpa företag med content i februari. Idag går företaget med vinst så vi klarar oss och kan investera lite i framtiden och innovation. Trots alla som sagt att det skulle vara omöjligt att få det att gå runt så fort.

Så kanske har han rätt den där snubben jag är gift med ändå. Kanske klarar jag vad som helst. Oavsett vilket så vet jag nu att ”Det ordnar sig”.

be-unique-rosabak-original

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 thoughts on “Det ordnar sig – ett år senare

 1. Hej Emma…läste lite på din blogg ..måste säga att du verkar otroligt positiv kreativ och Inger hopp till oss med uretritbesvär…du skrev att man kunde få vara med i din facebokgrupp om varma sitter och annat att diskutera…ja vill gästerna få vara med in din grupp..visserligen var den skrivet för ett år sedan men ja hoppas set fortfarande är aktuellt.Varma kramar Annika

  1. Hej Annika, ledsen för sent svar. Missade din kommentar bland en massa fejkkommentarer mitt i sommaren. Facebookgruppen är inte aktiv just nu. Däremot går det toppenbra att anmäla sig på intresselistan för I Heat You på http://www.iheatyou.se
   Följ gärna I Heat You på Facebook och Instagram också!
   /Emma

 2. Förlåt stavfel ligger ner i soffan och skriver..Men varma sittdynor
  ska dett stå.Kram Annika

Kommentera

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *